Om oss

Välkommen till pontonmedia.se! Vi är en dynamisk digital byrå specialiserad på att erbjuda innovativa och skräddarsydda lösningar inom digital teknik och marknadsföring. Vårt mål är att hjälpa företag att öka deras synlighet online och maximera deras digitala potential. Vi kombinerar kreativitet med teknisk expertis för att leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Vårt Team

Anna Svensson – Grundare & Digital Strateg

Med över 10 års erfarenhet inom digital marknadsföring och strategi, är Anna hjärnan bakom våra skräddarsydda lösningar. Hon har en passion för att skapa väldesignade och användarvänliga webblösningar som hjälper företag att förverkliga sina mål. Anna är känd för sitt noggranna arbete och sin förmåga att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna inom branschen.

Johan Karlsson – Teknikchef & Utvecklare

Johan är vår tekniska guru med en stark bakgrund inom webbutveckling och programmering. Han ansvarar för att våra tekniska lösningar är både effektiva och framtidssäkra. Med en känsla för detaljer och en djup förståelse för teknisk arkitektur, säkerställer Johan att varje projekt inte bara ser bra ut utan också presterar på högsta nivå. Hans problemlösningsförmåga och tekniska skicklighet gör honom oumbärlig i vårt team.

Tillsammans utgör Anna och Johan kärnan i pontonmedia.se, och deras synergi driver oss att alltid leverera det bästa till våra kunder. Vi ser fram emot att arbeta med dig och ta ditt företag till nya digitala höjder!